Praktische informatie

Als gestolde rouw kan gaan stromen krijgt het leven nieuwe kracht en energie.

Groepsgrootte:
Het aantal deelnemers is minimaal acht en maximaal tien. Deelname vindt plaats na een intakegesprek.

Begeleiders:
Jolande van Kempen & Eveline de Lange zijn beiden professionele rouw- en verlies begeleiders. Jolande biedt daarnaast (loopbaan)coaching en intuïtieve ontwikkeling aan vanuit haar onderneming “Jolande van Kempen”. Eveline werkt vanuit haar praktijk Limes Rouwbegeleiding en is tevens uitvaartondernemer (Limes Uitvaartzorg). Beiden hebben hun opleiding tot rouwbegeleider gevolgd bij Opleidingen Land van Rouw.

Intake: Vooraf vinden er intakegesprekken plaats. Dit geeft je de gelegenheid om 0f Eveline of Jolande te ontmoeten en samen kunnen we kijken of “Kracht door Rouwen” op dit moment in je leven past. De intakegesprekken vinden op uitnodiging plaats in Nijmegen. Kosten hiervoor zijn €60,-. Dit bedrag wordt op het totaalbedrag in mindering gebracht wanneer je besluit mee te doen.

Data: Kracht door Rouwen’ is een begeleidingstraject van vijf dagen. We verblijven op een mooie lokatie in een prachtige omgeving. Naast het werken in de groep is er ruimte voor jezelf en individuele begeleiding. Eerstvolgende keer is in het vroege voorjaar van 2019.

Contact en informatie:
Jolande van Kempen | www.jvankempen.nl | jolande@jvankempen.nl  | 06 10745695

Eveline de Lange | www.limesrouwbegeleiding.nl | contact@limesrouwbegeleiding.nl | 06 12251167

Download hier de Folder Kracht door Rouwen